Perjantaina lähti retkikuntamme kohti Hyvinkäätä, säätiedoittajan luvatessa sadetta ja märkää, joka luonnollisesti vähän latisti lähtöintoa. Mutta sattuneesta syystä kun osa kisojen palkinnoista oli täällä...ei auttanut itku markkinoilla, lähdettävä oli.
Tälläkertaa sää tieteilijä ei ollut oikeassa ja itse kisa saatiin juosta liki kuivin tassuin, vasta kotiin lähtiessä saatiin sitä vettä kuten ennustettu oli.
Matkalla toppasimme totutusti Kuortin ABC asemalle ja siellä törmäsimme tuttuihin...



"Viisat" päät yhteen...

Tienpäällä tapasimme  Dexin tyttären tyttären kasvattaja perheineen, olipa kiva nähdä Sirkku ihan livenä. Reipas iloinen whippetin alku...löysi heti Hartikaisen kanssa yhteisen sävelen vaikka kokoerao olikin paljon...todella paljon.
Mukava nähdä mikä maantiekiitäjä Sirkusta aikanaan kasvaa.

Pentusia reisulla tavattiin muitakin. Epun jälkikasvua oli paikalla ainakin kaksin kappalein...Musta Mauno ja olikohan sinisen herran nimi Milou? Hartikainen taisi näitä pentusia kohtaan olla nimensä mukaisesti "Härski" kun leikki meinasi tuon tuostakin mennä astumiseksi ihan kokonaan. Sinne isolla käpälällään kouraisi pienen otteeseensa ja eikun menoksi...;)!

Aamulla ennen kisahulinoiden alkua Harska pisti ravia radan vieressä olevalla koirakentällä Dexin kanssa. Dexkin alkaa nyt olla toipuneiden kirjoissa keväisen eturauhas harmin jäljiltä...liikunta on vetreää eikä lihaksiakaan ennää kiristä kun ikävä vaiva on pois hoidettu...kaikkea sitä näihinkin aina mahtuu.
Onneksi havaitsin tämän ajoissa niin päästiin hoitoon ennenkö äityy pahemmaksi. Isäksikin Dexiä kosittiin mutta nyt taitaa olla niin että herran hormooneille ei nais seura ole hetkeen hyväksi...ehtii niitä lapsia myöhemminkin...toivotaan että morsio ehdokas löytää uuden partnerin jostain !  Dexin kanssa rikkumisen lisäksi Hartsa sai uuden kaverin...Merjan koiralauman nuorin TT pisteli hyvän tovin rallia Hartsan kanssa ja  kivaa oli...



Et saa kiinni lällällää...



Ja vai en...yritystä ainakin on



Tässä sulle sekin rumilus...

Pentupläjäyksen kruunasi paikalle saapunut Nuka. Katselin mustaa autoa ja siellä istuvaa koiraa...ompas tutun näköinen...ilmeessä on jotain samaa kuin...ja sitten hoksasin...Nukahan se siellä :)!  Nuka neidillä ei ainkaan viehe intoa puutu ja kyllä huuto viuhuvan rätin perään oli jo sellaista että ei taida tämä tyttö kovin paljoa harjoitusta tarvita kun homma jo sujuu !

Ja sitten itse kisaan...
Viivi oli ilmoitettu kahdelle sijoitusmatkalle...arvelin vielä kolmen juoksun kauden näin alussa olevan Viiville vähän liikaa ja niimpä jätimme TS-kisan sikseen.
Mukavasti Viivi petrasi jo edellisen kisansa aikoja parempaan suuntaan joten tässä ollaan oikealla tiellä...kunhan kausi tästä etenee niin eiköhän sitä sitten "uskaltauduta" arvokisoihinkin mukaan.   Viivi juoksi 280m. aikaan 18.89 ja nenä ylitti maalin ensimmäisenä.



Viivi johtaa joukkoa, kuva Kerttu Haaslahti

Toisella kierroksella Viivi kipaisi matkan 350 ja hyvin parani senkin matkan tämän kauden ensimmäinen aika...siitä se lähtee. Matka taittui aikaan 23.78
Amon tassupohjia katsellen. Kaarteeseen asti mentiin kylki kyljsessä mutta sitten miehinen voima vei voiton Viivin ollessa toinen.



Amon kannoilla Viivi...

Nyt pidetään pikkuisen huilia ja toivotaan seuraavaan koitokseen mukavaa keliä!!