Tuli sittenkin käytyä tälläkin kesää vaikka alkuun näytti ettei se kalenteriin istu ollenkaan, se Tampereelle lähtö. Pahalle se näytti nytkin vielä lauantai iltana...Foreca ennusti kaatavaa sadetta koko päivälle...usko kuitenkin oli kova jotta kyllä se aamulle siitä, ja niin vaan meni että kisat juostiin ihan kivassa kelissä.
Viivi harrasti juoksua ihan kahden lähdön verran ja hyvin se neiti kuntoaan nostaa...sijoitukset olivat 2 ja 3 ja ajat 18.60 ja 23.26...eli parempaan päin ollaan menossa. Jos nyt ei mitään haavereita satu niin uskaltaisin veikata Viivin olevan parhaimmillaan Heinä/Elokuun taitteessa ja Elokuussahan ei kauheasti ole edes missä käydä. Matkaseuramme Rosiekin korkkasi kirjansa ja topakasti pisti maaliin asti...siitä se ura urkenee ja Rosie saa sanoa...Etanat vaviskaa, täältä tullaan :)!
Harsomattikin pääsi mukaan haistelemaan uusia tuulia...kovasti katseli radalle päin kuin tietäen että tuolla sitä tehdään jotain kivaa...ja tehtiinhan sitä. Kisan jälkeen ystävälliset PVK:n sedät vetivät muutamia koevetoja ja niin pääsi "pikkumieskin" tositoimiin. Veräjä kiinni, koiruus koppiin ja pientä ohjausta vielä peffasta ettei poika pyörähdä kaapissa väärin päin.  Sinne sujahti nuori mies matkaan kuin ohjus kun viehe tuli näkysälle...hienosti ajohaukun kera maaliin ja tapettiin se viehekkin sitteen kuten kuvioon kuuluu. Hyvin on Harskalla homma hanskassa, ja intoa ei ainakaan puutu :)!

Rankan päivän jälkeen maistuu uni...sinne pötkähti reissu väki Hartikainen, Viivi ja Dexter pitkin pituuttaan saatuaan massut täyteen...kai tässä issekkin joutaisi jo samaan tilaan ;)!