Mutta ei sentään virus ;)! Tänään siis koirat autoon ja luvatulle Noron retkelle...koirat sinne niinkuin juoksemaan. Sääkin oli ralliajoja ajatellen hyvä, puolipilvinen, tuulinen eli ei mikään hikisellainen. Mutta koiratpa eivät nyt olleetkaan mitekään erityisen kovalla remu tuulella vaikka lääniä oisi ollut mennä suuntaan jos toiseen.



Tuollahan näyttää varsin mukavalle...on aakeeta alloo männä ;)!

Pariin pidempään spurttiin intoontuivat Dex, Viivi ja Harska ja loppuaika kuljeskeltiin kameran kanssa kuvia nappaillen. Pari tuntia meillä siinä vierähti kun ei kiirutta ollut mihinkään. Koirat saivat kaivella kuoppia, lutrata lammikossa ja ihan vaan nauttia olostaan.



No juostaan nyt vähän, emännän mieliksi kun tänne saakka meidät toi vartavasten riekkumaan.

Vaikka riekkuretki ei nyt aivan vastannutkaan  tarkoitustaan kivaa oli silti, kameraan tarttui monta hyvää kuvaa matkalaisista, ja kun talsittiin takaisin tienvarteen autolle, vaikutti koko kööri kovin tyytyäisille...vaihtelu virkistää sanotaan. Linssiin tarttui tällä kertaa onnistuneimmin Harso...pojasta kun ei ole vielä liioin kuvia ;)!



Harsomatti massullaan...



...ja massullaan...



Ja komeana...Herra "RYHTI" !

Nyt juoksennellaan taas tovi täällä omilla mestoilla mutta kyllä vieä ennen syksyä Norollakin käydään...ainakin kerran. Dexukin pikkuhiljaa kunnostautuu kohti loppukauden kisoja...jos ihan kerran radalla ja kerran maastoissa käytäisiin.  Palataan Dexin kanssa aiheeseen sitten ensi vuonna joka muuten onkin ukkelin viimeinen kisakausi.