Savoon nyt ei tällä erää, kurjuutta kummempaa. Kylmää ja märkää, se siitä kesästä.  Missä viipyy ne kolmenkympin helteet...? Viikonloppunakin vettä tuli kuin esterin persuksista ja sinne vaan sekaan piti mahtua jotta koirat pääsivät lenkeilleen. Saapasta jalkaan ja sadetta pitävää nuttua niskaan, sekä koirille että koirien kuskaajalle...hengissä selvittiin ja oikeastaan oli ihan kivaakin;)!



Meille on kevään kuluessa rakentunut tuonne kaivosalueelle kivoja
polkuja...on täällä hyvä tassutella kunhan tuo hake tuosta vähän maatuu :)!



Ja kivaa juoksu "aakeetakin" löytyy...rapa vaan roiskaa kun nyt on niin märkää.



lenkkipolun varrella asuu joutsen pari...saa nähdä onnistaako pesiminen tällä vuotta...toissa vuonna saivat aikaan 2 pikku tipua!

H-ipanaiset ovat sateista huolimatta jatkaneet juoksulajeihin tutustumistaan...nyt tulilinjalla ensimmäisissä harkoissaan tytöt Hulda ja Hilda ja hyvin oli mennyt...kuin vanhat tekijät tuumivat omistajat tyttösistään ;)! Kuvan kaappasin Karman ( Bennetin pojan tyttären ) blogista!



Etelän prinsessat...suuret saalistajat Nuka ja Viiu eka harkoissaan.

Siitä se lähtee...meillä pidellään nyt pientä taukoa harkoista...palataan aiheeseen sitten myöhemmin kesällä. Intoa on ja kopituskin jo sujuu niin mitäs tuota hötkyilemään...ehtii pienemmälläkin kiireellä.