Blogi ei ole nyt oikein ajantasalla kestänyt ja osa blogiin tarkoitetuista kuvistakin on haihtunut kuin tuhka tuuleen, mutta laitetaan ne mitkä tallella on.
Ihan ensin todella myöhässä tulevat synttäri onnittelut kaikille R-pennuille...siitä on nyt 8v. ja rapiat päälle kun syntyi koko kahdeksan päinen tyttö kaarti. Onnea siis kaikille, Nipsu, Kerttu, Nasu, Wilmuri, Iina, Ipana ja Neve-nappula. Harrastavilla pesueen jäsenillä se onkin sitten viimoinen kausi...tosin Iina taitaa jatkaa vielä sen toisen lajin eli agilityn parissa.  H-ipanatkin viettivät synttäreitä...nyt ollaan jo ysikuisia ja kovasti aloitettu harrasteisiinkin tutustuminen kukin tahoillaan. Sorsasalon suoralla aiheeseen ratajuoksun alkeet kävivät tutustumassa Eppu, Kalle ja Harsu. Kaikki pojat olivat heti juonessa kiinni ja vieheen perään mentiin ilman ihmettelyä.
Eppu kipaisi suoran vain kerran ettei talvella kolhuja kokenut koipi tykkää pahaa.
Kalle ja Harsu ottivat vetoja 2...kopin edestä ja läpi avoimen kopin ja hienosti meni sekin rupeama...eli ensi askel kohti harrastuksia oli otettu.  Tällä viikolla sitten aiheessa jatkettiin ja matkan pääksi otettiin Mikkeli...siellä pojat Kalle ja Harsu siirtyivät askeleen eteenpäin ja avoin koppi vaihtui jo edestä suljettuun sellaiseen. Sekin selvitettiin hienosti joten nyt voitaneen sanoa poikien siirtyneen luokalle numero kaksi. Pohjoisessa ja Etelässä kuuluu myös harkot alkaneen, joten pian saataneen muidenkin sisarten kuulumisia miten tutustuminen lajiin on lähtenyt etenemään.



Ei niin pienet pojat Eppu, Kalle ja Hartikainen ekoissa harkoissaan...



Harsku ja Vili...



Ja Vili vielä uudestaan...niin "miun" näköinen poitsu!


Hyvinkäällä tapasimme yhden veikan lisää kun Herra Vihreä eli Huvi-Vili tuli kisoja katsomaan ( kuvia yllä )...olipa Vilistä kasvanutkin komea nuorukainen.
Hyvinkäällähän siis olimme aloittamassa ratakauden 2012...pehmoisella raskaalla radalla...siitä se lähtee sekin, uusi kausi siis. Viivi juoksi 2 matkaa ja nyt on kauden pohjat tehty mistä lähteä parantamaan.




Kisareissun jälkeen uni maistoi ainakin turisti Dexille...taitaa ukkeli nähdä ihan unta :)


Pentusuunnitelmatkin menivät uuteen uskoon...mitenkähän sitä ennen on osattu kasvattaa koiria ilman isompia huolia...nyt tämä tuntuu väliin suorastaan hankalle kun niin monta on asiaa jotka huomioida täytyy.  Mutta eiköhän se siitä, suunnitelmia on, ja niistä enempi sitten kesän kuluessa kunhan nuo tarvittavat tarkastukset on tehty tyttärille on tehty...sen mukaan sitten edetään.